top of page
 • Vad tjänar vi?
  Säljer ni genom Idrottsfabriken så behåller ni mellan 22 - 47% i marginal. Vår ambition är att kunna erbjuda branschens högsta förtjänst på respektive produkt. Är ni en hel förening som ska sälja? Kontakta oss så skapar vi ett skräddarsytt erbjudande för just er klubb. Nedan ser ni vad ni behåller i kronor. Ni tjänar 60 kronor per bal om ni säljer Lambi/ Serla toalettpapper och hushållspapper. Ni tjänar 70 kronor per bal om ni säljer Anna toalettpapper och hushållspapper Ni tjänar 25 - 30 kronor per burk om ni säljer våra älskade kakor från Skåne. Ni tjänar 70 kronor per paket om ni säljer våra populära strumpor i bomull, bambu och ull. Utöver detta kan det tillkomma diverse bonusar och specialerbjudanden. Håll utkik!
 • Hur startar vi en försäljning?
  Ni kan fylla i formuläret på hemsidan under fliken "Starta försäljning". Ni kan också skriva till oss på info@idrottsfabriken.se eller ringa oss på 073 553 70 72.
 • Är produkterna av hög kvalitet?
  Vi erbjuder enbart produkter som är av hög kvalitet. Våra produkter är miljöcertifierade och majoriteten produceras i Sverige. Genom oss kan ni sälja Lambi och Serla som är några av Sveriges mest kända och populära varumärken på toalettpapper och hushållspapper. Vårt egna varumärke Anna har en kvalitet som är speciellt framtaget för att passa alla. En mix mellan Lambi och Serla i kvaliteten. Mjukt, starkt och långt. En av våra mest populära produkter! Våra Bambustrumpor är gjorda av högsta kvalitet med en sammansättning av fibrer som håller färg och form efter tvätt. Framtagna för perfekt passform och komfort. Lena, mjuka och följsamma. Svala och fräscha hela dagen. Bomullsstrumporna är framtagna för att vara ett riktigt bra och prisvärt alternativ. På grund av den höga kvaliteten funkar det utmärkt att tvätta alla våra strumpor i 60°C. Våra kakor är producerade på en klassisk och älskad fabrik i Skåne som funnits sedan 1974.
 • Hur levereras produkterna?
  Produkterna levereras på träpall / kartong. Alla produkter levereras väl inplastat och tål att stå utomhus under en begränsas tid. I samband med att ni lägger er beställning har ni möjlighet att önska en leveransdag. Vi bokar därefter leverans och meddelar er så fort vi fått ett besked från transportbolaget. Leverans sker på helgfri vardag mellan klockan 08.00-17.00. Vi bokar alltid leverans med telefonavisering vilket innebär att åkeriet ringer er när lastbilen är på ingång. Vi kan även boka leverans med bakgavel-lift på lastbilen vilket gör leveransen smidigare för er eftersom produkterna då hissas ner.
 • Vad innebär det att vara kontaktperson?
  Kontaktpersonen (ofta en lagledare, lagförälder, lärare eller tränare) ansvarar för försäljningen och kontakten med oss på idrottsfabriken. Du som kontaktperson ansvarar för er beställning och för att fakturan betalas i tid. Kontaktpersonen måste vara över 18 år och acceptera att en kreditupplysning kan komma att tas.
 • Hur beställer vi?
  Ni kan antingen välja att sälja först och sen lägga er beställning eller så kan ni beställa direkt och sälja efter leverans. Det bestämmer ni själva. När ni är redo lägger ni er beställning på hemsidan under fliken som heter "Beställ" eller genom att maila info@idrottsfabriken.se
 • Vad betalar kunden?
  Alla våra produkter säljer ni för bra priser som är jämförbara med genomsnittliga priserna i handeln för samma produkter. Era kunder stöttar alltså ert lag / klass samtidigt som dom köper produkter som alla måste köpa till riktigt bra priser.
 • Hur får vi tag i säljunderlag och hjälpande material?
  Ni kan ladda ner försäljningsmaterial och produktblad på hemsidan. Ni hittar materialet längst ner på varje sida om respektive produkt. Ni kan också maila oss på info@idrottsfabriken.se så skickar vi material till er. Om ni önskar få materialet utformat på annat sätt eller behöver någonting mer så hjälper vi er alltid så gott vi kan. Vi finns tillgängliga för er 7 dagar i veckan.
 • Hur går betalningen till?
  När produkterna har levererats och kontrollerats av er så skickar vi en faktura via epost med 15 dagars kredit. Er förtjänst är avdragen från fakturans belopp. Ni ligger alltså inte ute med några pengar. Ni levererar och tar betalt från era kunder innan ni betalar till oss.
 • Vad är en FAQ-sektion?
  En FAQ-sektion kan användas för att snabbt ge svar på vanliga frågor om ditt företag, t.ex. "Vart levererar ni?", "Vad är era öppettider?" eller "Hur gör jag för att boka?". En sådan här sektion är ett bra sätt att hjälpa folk navigera på hemsidan och kan till och med förbättra din SEO.
bottom of page