top of page
basketbollar

idrottsfabriken

Har ni några frågor om hur det går till att sälja via oss?

Vi är tillgängliga veckans alla dagar

Vi som driver Idrottsfabriken har egna erfarenheter av att ha sålt många olika produkter när vi själva gått i skolan och varit aktiva inom många idrottsföreningar genom åren. Vår erfarenhet är att produkterna som säljs många gånger kan kännas överflödiga och onödiga för konsumenterna och att priserna ofta är höga. Samtidigt tycker vi att många företag ger en alldeles för dålig förtjänst tillbaka till ungdomarna som lägger ner allt arbete med försäljningen. Det var något som vi ville förändra.​ Därför startade vi idrottsfabriken. Vi ville skapa ett koncept som alla vinner på. Papper behöver alla och om idrottsföreningar och skolklasser kan sälja för samma priser som i matvaruhandeln så blir det win-win. 

Idrottsfabriken wallpaper fade.jpg

Varför vi finns

Lär känna oss

Vår grundtanke är enkel. Ett försäljningskoncept som bygger på enkelhet, där alla blir vinnare. Vi vill erbjuda en hög förtjänst till alla föreningar och skolklasser som säljer med oss. Vi tycker att hårt arbete ska löna sig och vi älskar att se ungdomar lyckas med att uppnå sina mål och förverkliga drömmar. Samtidigt vill vi att slutkunderna som köper produkterna ska göra en bra affär och känna sig nöjda. Det ska alltid kännas bättre att köpa sitt förbrukningspapper från Sveriges föreningar och skolklasser än att handla i närmaste livsmedelsbutik. Varje köp bidrar nämligen till att den lokala föreningen finns kvar och till att skolklasser och idrottslag kan fortsätta göra resor och åka på cuper. Vi vill att alla ska kunna följa med. 

Ungar som leker Tug of War

Vi som driver Idrottsfabriken har ett stort hjärta för föreningslivet och ett brinnande intresse och passion för idrott i alla dess former. Vi vill vara med och stötta Sveriges föreningsliv. Hjälpa ungdomar att komma iväg på minnesvärda resor, cuper och träningsläger. Vi vill göra det mjöligt för er som vill förbättra en anläggning eller köpa in nya matchkläder till laget. Ni bestämmer själva vad era mål är. Men vi vet att ni har mål och drömmar att förverkliga. Vi erbjuder er ett helhetskoncept så att ni kan lägga tiden på det som är viktigt. 

​Häng med på ett vinnande koncept​. 

bottom of page